آینده سیگنال های اجتماعی با توجه به سئو چیست؟
در دو سال آینده، شرکت هایی که در جایگاه های رقابتی بازی می کنند – و استراتژی اجتماعی قوی ندارند- ، توسط آن هایی که دارند، در غبار بی خبری رها می شوند. سیگنال های اجتماعی از نظر اهمیت کلی در الگوریتم رتبه بندی به “پیوند” جدید تبدیل می شوند. در حالی که متخصصان سئو گمان نمی کنند ارزش لینک ها بهعنوان سیگنال رتبه بندی به طور کامل از بین برود، اما معتقد هستند که تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم سیگنال های اجتماعی در نهایت از پیوندها به عنوان با ارزش ترین عامل رتبه بندی پیشی خواهد گرفت.
چرا؟ به دلایل متعدد:
- جهان اجتماعی تر می شود. بچه های امروزی، مصرفکنندگان فردا هستند و با برقراری ارتباط در فیس بوک، توییتر، گوگل پلاس و غیره بزرگ می شوند. با افزایش سن، مصرف کنندگان بیشتری زمان بیشتری را در کانال های رسانههای اجتماعی می گذرانند که احتمالا باعث افزایش سیگنال های اجتماعی می شود، زیرا این مصرف کنندگان با آنها تعامل دارند. برندهای مورد علاقه در وب مردم در حال حاضر زمان بیشتری را در شبکه های اجتماعی صرف می کنند تا در موتورهای جستجو، و این شکاف همچنان رو به افزایش خواهد بود.
- مردم بیشتر به وب سایتی که توسط دوستانشان پیشنهاد می شود اعتماد می کنند تا یک موتور جستجو! وب سایت هایی که حضور اجتماعی قوی تری دارند، بهراحتی قابل اشتراک گذاری و در دسترس هستند، و بنابراین توصیه کردن آسان تر است. موتورهای جستجو همچنین می توانند این سهام را به عنوان توصیه تجزیه و تحلیل کنند و اعتبار (و رتبه بندی) وب سایت را افزایش دهند.
- وب سایت هایی با حضور اجتماعی قوی نرخ تبدیل و وفاداری به برند بهتری دارند که منجر به فروش بیشتر، ارجاعات دهان به دهان بیشتر و آگاهی بیشتر از برند می شود که همگی منجر به بررسی های مثبت و لینک های ورودی می شوند.
در حال حاضر چه اقداماتی باید برای بهبود سیگنال های اجتماعی وب سایت من انجام شود؟
مشابه سئو، دو عنصر اصلی در رسانه های اجتماعی وجود دارد: در سایت و خارج از سایت. برای ایجاد و رشد مناسب یک کمپین رسانه های اجتماعی، هر دو عنصر باید وجود داشته باشند و اصلاح شوند.
عناصر موجود در سایت عبارتند از:
- دکمه های اشتراک گذاری (مانند، توصیه، توییت، نشانک و غیره)
- دکمه های اتصال (لایک کردن صفحه فیس بوک، دنبال کردن در توییتر، دنبال کردن در لینکدین، و غیره)
- یک وبلاگ
عناصر خارج از سایت عبارتند از:
- صفحه فیس بوک
- حساب توییتر
- صفحه شرکت لینکدین
- حساب پینترست
- حساب یوتیوب
- ارسال وبلاگ مهمان
- سایر پلتفرم های رسانه های اجتماعی
- افزایش سیگنال های اجتماعی
-
- از آنجایی که امروزه اشتراک گذاری های زیادی در پلتفرم های رسانه های اجتماعی بزرگ انجام می شود، سیگنال های اجتماعی ممکنک است به اندازه زمان در صفحه، لینک های سرمقاله و کیفیت محتوا برای سئو مهم باشند. برای کسب و کارهایی که به دنبال افزایش رتبه بندی جستجوی خود هستند، این نشان می دهد که ممکن است یک استراتژی جامع رسانه های اجتماعی؛ علاوه بر تمام تاکتیک های معمول سئو، درست باشد. به عبارت دیگر، استراتژی هایی که برای افزایش تعامل رسانه های اجتماعی طراحی شده اند، می توانند رتبه وب سایت شما را در موتورهای جستجو افزایش دهند.
-
- اول از همه، محتوای قوی کلید اصلی است. محتوای ارزشمند، سرگرم کننده یا آموزنده همیشه تعامل مثبت بیشتری نسبت به تبلیغات آشکار یا هرزنامه ایجاد می کند. برخی از استراتژی های آزمایش شده و واقعی برای افزایش صدای سیگنال های اجتماعی شما عبارتند از:
- پست روزانه: نام تجاری خود را در صدر اخبار رسانه های اجتماعی نگه دارید.
- از تصاویر استفاده کنید: تصاویر نرخ تعامل را برای همه انواع رسانه های اجتماعی بسیار افزایش می دهند.
- گوش کنید: آنچه را که مردم در مورد برند شما می گویند بشنوید و به انتقادات به شیوه ای سازنده و مثبت پاسخ دهید.
- مانیتور: چندین برنامه بازاریابی رسانه اجتماعی رایگان وجود دارد که اشتراک گذاری ها، توییت های مجدد، لایکها و کلمات کلیدی مرتبط با برند شما را ردیابی می کنند.
- مسابقات: مسابقات و هدایا راه بسیار خوبی برای افزایش علاقه به برند شما هستند.
- مشارکت: پیوندها را به اشتراک بگذارید و محتوای اصلی را با سایر مارک های محبوب تولید کنید.
- پوشش همه پایگاه های رسانه های اجتماعی: تولید محتوا برای همه سایت های رسانه های اجتماعی برتر.
-
- سیگنالهای اجتماعی معیار دیگری در زمینه پیچیده و مرموز سئو هستند. موتورهای جستجوی اصلی سفید، جعبه های سیاه هستند، این امر اجتناب ناپذیر است که گپ رسانه های اجتماعی بر محبوبیت یک وب سایت تاثیر بگذارد. تعامل رسانه های اجتماعی را افزایش دهید و سایت شما ممکن است به رتبه های بالای آن برسد.
مقاله پیشنهادی: الگوریتم رنک برین
:: بازدید از این مطلب : 298
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0