نوشته شده توسط : نت ویر

شاید باور نکنید اما فواید ارتودنسی بسیار بیشتر از اصلاح دندان های کج می باشد. ارتودنسی می تواند به فرد کمک کند که در کنار صاف کردن دندان ها، مشکلات بایت و فک های خود را نیز حل کند و اعتماد به نفس از دست رفته خود را پس بگیرد. اما سن مناسب ارتودنسی چه سنی است؟

با وجودی که ارتودنسی می تواند تقریبا در هر سنی (کودکی، نوجوانی، بزرگسالی) مفید واقع شود اما بهترین سن برای انجام ارتودنسی زمانی است که سر و دهان فرد هنوز در حال رشد می باشد. نوجوانی (۱۱ تا ۱۴ سالگی) بهترین سن برای انجام ارتودنسی تلقی می شود. در این میان تنها سن اهمیت ندارد، بلکه تعهد و مسئولیت پذیری فردی در بهداشت دندان های ارتودنسی شده شامل مسواک زدن دوبار در روز، دهان شویه و استفاده از نخ دندان بسیار مهم است. همچنین بیمار باید قادر به بازگو کردن چگونگی درد و همچنین درک محدودیت های غذایی باشند که برای مراقبت از بریس های ارتودنسی باید رعایت شوند.

چه زمان باید به متخصص ارتودنسی مراجعه کرد؟

بهترین زمان برای اولین مراجعه به متخصص ارتودنسی ولنجک، بین ۷ تا ۹ سال می باشد. این ملاقات می تواند هر گونه مشکلات ارتودنسی مرتبط با دندان ها، فک یا مال اکلوژن را مشخص کند. متخصص ارتودنسی پس از تشخیص مشکل بیمار، بهترین نوع درمان و زمان شروع آن را با توجه به سن او مشخص می کند.

اولین جلسه ملاقات با متخصص ارتودنسی

اولین جلسه ملاقات با متخصص ارتودنسی بسیار مهم است زیرا کودک قرار است با متخصص ارتودنسی و سایر اعضای کلینیک آشنا شود. این معارفه باید به آرامی پیش برود و کودک باید به دور از استرس و با آرامش  بتواند سوال های خود را مطرح کند.

بیمار نباید احساس ترس کند اما در این صورت متخصص ارتودنسی باید آنقدر با تجربه و کارآزموده باشد، که بتواند اوضاع را کنترل کند.

در ادامه به برخی موارد که در این جلسه با آنها رو به رو می شوید، می پردازیم:

  • اولین جلسه احتمالا خیلی طول نمی کشد، اما کودک و والدین او اطلاعات مفید بسیار زیادی کسب می کنند. همچنین والدین کودک نیز باید اطلاعاتی درباره سابقه پزشکی کودک با پر کردن فرم بیمار، در اختیار ارتودنتیست قرار دهند.
  • متخصص ارتودنسی ارزیابی و آزمایشاتی از دندان ها، لثه ها، بایت و فک انجام می دهد. در این میان ممکن است به عکس های ایکس ری نیز نیاز باشد. وی همچنین چیزهایی در جدول ارتودنسی کودکتان یادداشت می کند که نشان دهنده ی وسعت مشکل ارتودنسی بیمار می باشد. این جدول در آینده برای برنامه ریزی درمانی کودک در راستای صاف کردن دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • متخصص ارتودنسی در دهان به دنبال پوسیدگی دندان و مشکلات دیگر می گردد. در صورتی که دندان های بیمار پوسیده و مشکل دار باشند، وی ابتدا باید نزد دندانپزشک عمومی یا متخصص ترمیم و زیبایی دندان رفته و پس از اصلاح مشکلات دوباره به متخصص ارتودنسی برای ادامه روند درمان مراجعه کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 1126
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

پلیسه معده کم تهاجمی ترین و جدیدترین روش جراحی لاغری است که به کاهش حدود ۷۰ درصد از حجم معده می پردازد.

این روش شامل قرار دادن یک شی خارجی (مانند جراحی حلقه معده) نمی باشد. همچنین برخلاف اسلیو معده، می تواند برگشت پذیر باشد زیرا قسمتی از معده برداشته نمی شود. علاوه بر این بر خلاف بای پس معده، روده کوچک هیچگونه تغییری نخواهد کرد.

پلیسه معده نوعی جراحی لاغری محدود کننده است. در واقع این جراحی، میزان غذایی که معده می تواند به طور معمول نگه دارد، را محدود می کند. بیمار پس از جراحی، زودتر احساس سیری کرده و قادر نیست مانند گذشته غذا بخورد.

روند جراحی پلیسه معده چگونه است؟

جراحی پلیسه معده به روش لاپاراسکوپی انجام می گیرد. طی این عمل، ۵ تا ۶ برش کوچک روی شکم ایجاد می شود و جراحی به کمک یک دوربین (لاپاراسکوپ) و ابزار های جراحی که از این برش ها وارد شده است، انجام می گیرد.

این جراحی به روش لاپاراسکوپی شامل تا زدن یک یا چند بخش از معده و در نهایت بخیه کردن آن می باشد. حین عمل، حدود ۷۰ درصد از حجم معده کاسته شده و موجب کاهش اشتها می شود. در این جراحی هیچ بخشی از معده و روده بریده یا برداشته نمی شود. این جراحی کاملا بازگشت پذیر بوده و می توان آن را به دیگر انواع جراحی لاغری تغییر داد. پلیسه معده یک جراحی کم تهاجمی بوده و در حدود ۱ تا دو ساعت به طول می انجامد. اکثر بیماران لازم است یک تا دو روز پس از جراحی لاغری در بیمارستان بستری شوند.

مزایا

پلیسه معده روشی است که اکثر مزایای اصلی جراحی های لاغری را، بدون وجود معایب آنها دارا می باشد. از این رو این جراحی برخلاف بای پس معده، سیستم گوارشی و نحوه هضم غذا را تغییر نمی دهد. همچنین نیازی به قرار گرفتن شئ بیرونی به دور معده و یا تنظیم شدن (مانند حلقه قابل تنظیم معده) نخواهد داشت. علاوه بر این بیمار هر زمان و به هر دلیلی تمایل به بازگشت معده به حالت اول داشته باشد، می توان این جراحی را معکوس کرد. این امکان در جراحی بای پس و اسلیو معده وجود نخواهد داشت.

علیرغم اینکه پلیسه معده یک روش بسیار نوین بوده و هنوز در مراحل آزمایش شدن قرار دارد، اما نتیجه این جراحی باور نکردنی است. نتایج حاصل از تحقیقات اخیر در این زمینه نشان داده است که پلیسه معده روشی موثر برای لاغری محسوب می شود. این تیم تحقیقاتی، ۲۰۲ نفر را آزمایش کرده و نتیجه گرفتند که با گذشت یک سال از پلیسه معده بیمار می تواند ۵۷.۸۴ درصد و با گذشت چهار سال ۶۸ درصد از وزن خود را کم کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 1213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

چه مدت باید از زمان اولین عمل جراحی بینی بگذرد تا بتوان عمل ترمیمی بینی را انجام داد ؟

یکی از سوالاتی که بیشتر بیماران می پرسند این است که اگر یک بار بینی خود را عمل کنند آیا امکان عمل مجدد یا رویژن وجود دارد یا خیر .

در پاسخ به این سوال باید گفت که این امکان وجود دارد اما باید زمان لازم از عمل بینی اولیه سپری شده باشد .

به طور میانگین ۸ تا ۱۰ درصد از کسانی که عمل جراحی بینی را انجام می دهند ممکن است نیاز به عمل جراحی مجدد یا رویژن داشته باشند و زمان لازم برای عمل مجدد معمولا یکسال بعد از عمل جراحی اولیه تخمین زده می شود چرا که بینی بعد از عمل شدن باید فرآیندی را طی کند تا نتیجه جراحی اولیه مشخص شود .

در چه صورتی نیاز به جراحی ترمیمی بینی داریم ؟

 

عمل ترمیمی بینی

اسکلت بینی به اندازه کافی محکم نشده و نوک بینی افتاده است که در این صورت توسط یک جراح مجرب می توان مشکل را برطرف کرد  و قیمت عمل بینی را پس از جراحی پرداخت کنید

قوز بینی کاملا برداشته نشده ، این مشکل نیز به راحتی توسط جراح قابل حل خواهد بود .

انحراف بینی هنوز برداشته نشده یا بینی هنوز کج است که این مشکل نیز قابل اصلاح است .

بافت های بینی بیش از حد برداشته شده است ، پشت بینی بیش از حد فرورفته و یا بینی بیش از حد سر بالا شده است که اصلاح کردن این موارد نیاز به یک جراح مجرب دارد و نتایج این عمل بینی گوشتی همیشه قابل پیش بینی نیستند اما در صورتی که امکان اصلاح وجود داشته باشد برای این گونه موارد معمولا اسکلت بینی را به وسیله غضروف ها و یا استخوان های خود بیمار تقویت می کنند که معمولا از غضروف های لاله گوش و یا دنده ها استفاده می شود .

زمانی که آسیب دیدگی مربوط  به پوست بینی باشد ترمیم بسیار مشکل و حتی غیر ممکن است که البته این موارد بسیار کم دیده می شود .

زیاد بودن فاصله سوراخ های بینی ، مشکلات تنفسی ، ناراضی بودن بیمار از عمل جراحی اولیه ، کج شدن استخوان های بینی به دلیل ضربات فیزیکی و … از جمله عواملی هستند که برای برطرف کردن آنها ممکن است به جراحی مجدد نیاز باشد .

جراحی مجدد تا چه حد موثر واقع می شود ؟

از آنجا که عمل ترمیمی بینی نیاز به تجربه و تخصص بیشتری نسبت به جراحی اولیه دارد ، انتخاب بهترین جراح بینی ایران مناسب یکی از مهمترین عوامل در میزان موثر بودن عمل ترمیمی به شمار می آید .

یکی دیگر از عواملی که  در میزان موثر بودن عمل ترمیمی نقش دارد نوع پوست بینی و یا نوع  مشکل ایجاد شده می باشد که در مورد پوست بینی باید گفت پوست هایی با ضخامت معمولی (نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم ) بهترین کاندید برای عمل ترمیمی به شمار می آیند و مشکترین عمل ، مربوط به افرادی است که پوست آنها در ناحیه پره ها و سوراخ های بینی ، بیش از حد برش خورده باشد .

علاوه بر این موارد ، صبر و شکیبایی بیمار در سپری شدنِ زمان لازم برای ترمیم ، یکی از عوامل مهم در عمل ترمیمی به شمار می آید .

 



:: بازدید از این مطلب : 1253
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

مزایای درمان ارتودنسی کودکان بسیار است. در اینجا ما به توضیح تعدادی از این مزایا می پردازیم.

۷۰درصد از مردم به خدمات ارتودنسی نیاز دارند.

این گزارشی بود که چندی پیش از خبر گزاری فارس پخش شد .

بر اساس مطالعات جهانی صورت گرفته و آمار بدست آمده مشخص شده است که دو سوم از جمعیت جهانی یا از هر سه نفر ، دو نفر به دریافت مشاوره و درمان ارتودنسی دندان نیاز دارند .

یعنی نزدیک به ۷۰ درصد از جامعه جهانی مشکل ارتودنسی دارند.

از این افراد ۳۰ درصد  به طور قطع نیازمند دریافت خدمات ارتودنسی هستند  و باید هزینه ارتودنسی را پرداخت کنند و روند درمانی را طی کنند و به یک دکتر ارتودنسی کودکان نیاز دارند.

براساس آمار منتشر شده از این گزارش عده کمی از افراد جامعه به درمان ارتودنسی نیاز ندارند.

آیا درمان ارتودنسی تنها برای زیبایی صورت می گیرد؟

با وجود اینکه بیشتر جنبه زیباشناسی ارتودنسی ، در افکار مردم وجود دارد اما زیبایی تنها یکی از جنبه های متعدد این علم بشمار می آید .

حتی بیمه ها هم فقط از جنبه زیبا شناسی به این علم نظر دارند.

در حالی که وقتی فردی با وجود دندان های نامرتب سلامت جسمی و روحی او در خطر باشد دیگر به طور قطع فقط جنبه زیبایی مطرح نمی باشد .

در نگاه عموم جامعه وقتی که دندان ها نا مرتب و روی هم رفته و یا به حالت کج در دهان فرد رشد کرده باشند این فرد به درمان ارتودنسی نیاز دارد .

در حالی که از نظر یک ارتودنتیست هر چند کاربرد زیبایی نیز اهمیت فراوان دارد اما این تنها کافی نیست.

در واقع ارتودنسی درمانی زمانی به کار می آید که فرد در موارد زیر دچار مشکل شده باشد.

این موارد عبارتند از:

  • دشواری در بلع
  • دشواری در جویدن
  • مشکل در بافت و عضلات صورت
  • ایجاد مشکل در بافت دهانی

بنابراین بیایید مزایای درمان ارتودنسی را با هم مرور کنیم.

پیشگیری از بیماری های لثه و پوسیدگی های دندان

تمیز نگه داشتن دندان های کج و منحرف و روی هم افتاده بسیار سخت می باشند .

از آنجا که نقاط تماس بین دندان های شلوغ بیش از حد تنگ است.

مسواک زدن و نخ دندان کشیدن هم بسیار دشوار خواهد بود.

در نتیجه بهداشت دهان و دندان به راحتی صورت نمی گیرد.

در این حالت باکتریها به درستی از سطوح دندان پاک نمی شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 1445
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

عود درمان ارتودنسی اغلب در بیمارانی دیده شده است که در گذشته درمان ارتودنسی خود را تکمیل نکرده اند.

بسیاری از این بیماران تجربه ناخوشایند درد و فشار را از عدم استفاده از ارتودنسی متحرک  پس از وقفه یک یا دوهفته ای به یاد دارند.

آنها می دانند که دلیل ناراحتی آنها حرکت دندان هایشان به موقعیت پیش از درمان است.

این پدیده ای است که باعث درگیری بسیاری از بیماران پس از پایان درمان ارتودنسی شده است.

آنها قربانی عود درمان ارتودنسی شده اند.

این پدیده ای است که باعث می شود دندان ها به آرامی مسیر خود را به خارج از محور تغییر بدهند.

در این موقع است که بیمار خواستار تجدید درمان ارتودنسی خود می شود و قیمت ارتودنسی نیز تغییر میابد.

در این راستا تعدادی از عوامل هستند که باعث برگشت دندان ها به موقعیت قبلی خود می شوند.

حرکت دندان ها پس از حذف دستگاه ارتودنسی

 

حرکت دندان ها پس از برداشتن دستگاه ارتودنسی ثابت ممکن است به دلایل متعددی باشد.

دلایلی مانند :

  • ژنتیک
  • سایش شبانه دندان
  • از دست دادن دندان های کناری

اگر شما خواستار داشتن یک لبخند زیبا برای همه عمر هستید بسیار حیاتی است که درباره حرکت دندان ها به موقعیت قبل از درمان اطلاعاتی کسب کنید و یا از یک متخصص ارتودنسی خوب کمک بگیرید.

بافت پریودنتال شما نیاز به زمانی در حدود یک سال برای سازماندهی مجدد و تحکیم پس از درمان دارد.

در طول این مدت استخوان نگهدارنده و بافت نیاز به تنظیم و هماهنگی خود با موقعیت جدید دندان ها دارند.

نگهدارنده متحرک به منظور راحتی بیشتر و تسهیل محافظت از دندان ها به شما داده می شوند تا دندان ها نتوانند به موقعیت قبلی خود برگردند.

تمایل دندان ها به بازگشت به موقعیت قبلی

حمایت از ساختار دندانی که به تازگی صاف و از وسط تراز شده به زمان بیشتری برای تکمیل درمان نیاز دارد.

دندان ها با گذشت زمان در موقعیت جدید خود تثبیت می شوند اما خطر ابتلا به عود همواره وجود دارد.

این در حالی است که دندان ها به طور طبیعی تمایل دارند که به موقعیت قبلی خود بازگشت کنند.

به همین دلیل است که استفاده از نگهدارنده ها ی متحرک پس برداشتن دستگاه ثابت ضروری به نظر می رسد.

 



:: بازدید از این مطلب : 1366
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

امروزه با افزایش آمار طرفداران دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی، بسیاری از بیماران خواهان انجام این نوع درمان های ترمیمی مثل کامپوزیت یا روکش هستند اما گاهی اوقات پس از انجام این درمان ها متوجه می شوند که دندان هایشان نیاز به ارتودنسی دارد  و نمی دانند که آیا امکان انجام ارتودنسی روی دندان های ایمپلنت شده یا دارای روکش، کامپوزیت و پرکردگی وجود دارد یا خیر؟

در پاسخ به این افراد باید گفت بله کاملا امکان پذیر است. با اینکه ممکن است اینگونه ارتودنسی ها با چالش هایی از قبیل عدم حرکت دندان های ایمپلنت شده و آسیب رساندن روکش ها و بریج ها به دندان ها همراه باشند، اما در اکثر موارد بی نقص و بدون مشکل به پایان می رسند شما میتوانید این کار را پیش متخصص ارتودنسی کرج انجام دهید. به طور کلی ۳ گزینه برای انجام ارتودنسی روی خدمات ترمیم و زیبایی دندان وجود دارد که عبارتند از:

  • ارتودنسی ثابت که جلوی دندان ها نصب می شود.
  • ارتودنسی لینگوال که در پشت دندان ها نصب می شود.
  • ارتودنسی متحرک مانند بریس های نامرئی

 بهترین نوع ارتودنسی برای قرار گرفتن روی کامپوزیت و روکش چیست؟

به طور کلی، متخصص ارتودنسی ترجیح می دهد که از بریس های ثابت برای قرار گرفتن روی دندان های روکش یا کامپوزیت شده استفاده نکند. گزینه ایده آل برای اینگونه بیماران ارتودنسی متحرک مانند اینویزیلاین می باشد. البته در مواردی که نتوان از ارتودنسی متحرک استفاده کرد و دندانپزشک مربوطه ارتودنسی ثابت را توصیه کرده باشد، می توان ارتودنسی ثابت را نصب کرد. با این حال ارتودنسی ثابت روی روکش، کامپوزیت یا لمینت نیازمند رسیدگی های بسیار بیشتری می باشد.

آیا ارتودنسی به روکش، بریج یا پرکردگی ها آسیب وارد می کند؟

اگر روکش، بریج یا پرکردگی شما سالم و محکم نصب شده باشد، درمان ارتودنسی نمی تواند آسیبی به آنها وارد کند. امروزه از روش های دقیقی برای نصب بریس های ارتودنسی استفاده می شود. حتی پس از پایان درمان، متخصص ارتودنسی بریس ها را با دقت و به آرامی از روی دندان جدا می کند تا هیچ آسیبی به زیبایی دندان ها وارد نشود.

 

ارتودنسی روی دندان های پر شده

معمولا افرادی که دارای پرکردگی های زیادی هستند، بیشتر به دنبال درمان های ارتودنسی هستند. مثلا ممکن است دندان های کج و نامرتب موجب تجمع مواد غذایی در میان آنها و در نهایت پوسیدگی دندان شوند. از آنجایی که رسیدگی و رعایت بهداشت اینگونه دندان ها دشوار تر است، احتمال دچار شدن به پوسیدگی و در نهایت نیاز به پرکردگی در آنها بسیار زیاد است.

 



:: بازدید از این مطلب : 1271
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

سفید کردن دندان ها پس از ارتودنسی نامرئی با روش های متعددی صورت می گیرد. دندان سفید خواسته همه کسانی است که به این درمان رو آورده اند. شما تمام مراحل سخت پوشیدن بریس را پشت سر گذاشته اید و تعرفه ارتودنسی را پرداخت کره اید.

اکنون به پایان درمان خود رسیده اید ، از ارتودنتیست خود تشکر کرده اید و مایلید لبخند زیبای خود را افشا کنید. در این زمان هیچ چیزی وجود ندارد که باعث عدم توانایی  لبخند جدید شما شود. سطح صاف دندان های بدون بریس خود را احساس می کنید.

از گاز زدن یک سیب بدون آنکه توسط براکت های شما خراب شود لذت می برید. هنگام مسواک زدن مانعی بر سر راه شما نیست. حالا دندان های شما کاملا صاف شده اند و فقط می خواهید سفید به نظر برسند تا لبخند درخشان هالیوودی خود را نشان دهید. اکنون شما به دنبال راهی برای سفید کردن دندان خود هستید.

چگونه لکه های دندانی خود را در خانه تمیز کنم؟

پس از پایان درمان ارتودنسی کودکان و برداشتن بریس ها اکنون لکه هایی بر روی دندان شما به جا مانده است اما آنها نگران کننده نیستند.

بسیاری از درمان های سفید کننده دندان در داروخانه ها  ، راهنمایی های آنلاین وجود دارد.

توصیه ما این است که برای بلیچینگ دندان پس از ارتودنسی همه چیز را از درمان های خانگی شروع کنید.

مهم است که در نظر داشته باشید که هر نوع درمان  سفید کننده شیمیایی می تواند واقعا تضعیف کننده دندان های شما باشد.

سفید کردن دندان ها پس از ارتودنسی اگر خودسرانه و با مواد سفید کننده ی شیمیایی در منزل صورت بگیرد ممکن است بسیار مضر باشد.

بهترین راه برای سفید کردن دندان ها پس از ارتودنسی چیست؟

اغلب متخصصین ارتودنسی با افرادی که از روش های سفید کننده استفاده می کنند موافق نیستند.

آنها روش های سفید کننده را برای درصد کمی از بیماران خود توصیه می کنند.

اما تقاضا برای سفید کردن دندان ها در ۲۰ سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است.

امروزه دندان های سفید تر ممکن است حتی از لحاظ فرهنگی هم مهم باشد.

زیرا تحقیقات نشان داده است که ظاهر شدن دندان ها ی شخص می تواند بر دیگران تاثیر بگذارد.

از این رو سفید کردن دندان برای کاهش عوارض شایع درمان ارتودنسی و ضایعات بوجود آمده توصیه شده است.

اما تاکید بیشتر استفاده از درمان های خانگی برای سفید کردن دندان پس از ارتودنسی است.

شما اگر از متخصص ارتودنسی در تهران این سوال را بپرسید به شما اینگونه پاسخ می دهد.

؛من توصیه می کنم که قبل از شروع هر گونه درمان سفید کننده اجازه دهید ۱-۳ ماه از اتمام درمان شما بگذرد؛

این زمان به دلیل این است که تفاوت بین منطقه زیر براکت و اطراف آن تثبیت شود.

اثر زمان سپری شده می تواند به طور قابل توجهی باعث استحکام مینای دندان شود.



:: بازدید از این مطلب : 1331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

آیا به فکر تعمیر و نگهداری اتومبیل خود نیز افتاده اید؟

فصل تابستان است و شاید شما نیز چمدان خود را بسته اید و آماده سفر با اتومبیل شخصی خود هستید و به فکر خرید لوازم یدکی هیوندا ی هستید. اما آیا به فکر تعمیر و نگهداری اتومبیل خود نیز افتاده اید؟ شاید بازرسی و تنظیم ماشین آخرین چیزی باشد که در برنامه سفر خود قرار داده اید اما اگر یک بعدازظهر خود را صرف انجام تنظیمات ساده ماشین خود کنید، در انتها از نتیجه تلاش خود راضی خواهید بود و هزینه زیادی را نیز متحمل نشده اید.

 

نگهداری های عمومی:

شستشوی رادیاتور:

سرد کننده داخل رادیاتور برای همیشه نمی ماند. در طول زمان و استفاده متناوب خراب می شود و ممکن است باعث خوردگی رادیاتور شود که متعاقباً مشکلات خنک کردن و تعمیر رادیاتور را در پی خواهد داشت. شستشوی سالانه رادیاتور راه حل ارزان قیمتی در برابر تعمیرات احتمالی است.

تعویض فیلتر هوا:

فیلتر هوای خودرو باید سالی دو بار و یا هر  km 15000 عوض شود. اینکار 5 دقیقه وقت می برد!

چک کردن لاستیک ها:

رانندگی در تابستان ممکن است با باران نیز همراه باشد. روکش روی لاستیک ها باید برای مواجهه با هوای بارانی مناسب باشد و در غیر اینصورت تعویض گردد.

تعویض برف پاک کن:

زمستان گذشته ممکن است به برف پاک کن شما آسیب رسانده باشد و برای رانندگی در باران تابستانی به درد نخورد. در ابتدای تابستان آن را تعویض کنید تا خیالتان آسوده باشد.

بازرسی ترمز:

بازرسی ترمز دو بار در سال لازم است. امنیت خودرو را همواره یکی از اولویت های خود قرار دهید.

چک کردن باتری ها:

احتمال زنگ زدن باتری ها در طول زمستان زیاد است. کابل های باتری را چک کنید تا مطمئن شوید مشکلی در کار نیست.

چک کردن چراغ های جلو:

چراغ های جلو گاهی فراموش می شوند. اکنون زمان خوبی برای بازرسی آن است تا در صورت نیاز تعویض شود. یادتان باشد که رانندگی با یک چراغ نه تنها امن نیست بلکه جریمه هم در پی خواهد داشت!

توصیه هایی برای خودروهایی با سوخت گازی:

درب مخزن گاز را محکم ببندید:

گاز در صورت وجود راه فرار در مخزن، بصورت طبیعی تبخیر می شود. بر طبق آمار سالانه 145 میلیون گالن گاز بر اثر نبود درب، یا خرابی درپوش مخزن هدر می رود.



:: بازدید از این مطلب : 1303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

وقتی که حرف از جراحی بینی می شود، تقریبا همه ی تصورات به سمت عمل زیبایی بینی می رود. اما عمل بینی کاربردهایی فراتر از زیبایی دارد و برای بهبود عملکرد بینی هم به کار می رود. البته که وظیفه ی اصلی بینی، تنفس است و تعهدی راجع به زیبایی صورت بر عهده ندارد و بهترین جراح بینی در تهران هم این نکته را می داند. در بعضی مواقع بیماران مشکلی با ظاهر بینی خود ندارند و خواستار عمل انحراف بینی بدون عمل زیبایی هستند تا هزینه جراحی بینی هم کمتر شود در این مقاله برای اینگونه بیماران توضیحات بیشتری ارائه می دهیم.

انحراف بینی چیست؟

انحراف تیغه بینی یا به تعبیر عام، انحراف بینی اختلالی است که بر اثر جابجایی دیواره ی نازک بین دو سوراخ بینی به وجود می آید. به این دیواره ی غضروفی، تیغه بینی یا سپتوم (septum) گفته می شود که حفره ی بینی را به دو قسمت چپ و راست تقسیم می کند.

زمانی که تیغه بینی بیش از اندازه به یک سمت مایل و کج شود، یکی از سوراخ های بینی، بزرگتر از دیگری می گردد. بسته به شدت این انحراف، امکان رخداد گرفتگی بینی، کاهش جریان هوا و مشکلات تنفسی وجود دارد. سپتوم منحرف شده ی بینی همچنین ممکن است اختلال در تخلیه بینی و در نتیجه، افزایش میزان عفونت و آبریزش در پشت عمل بینی گوشتی را به دنبال داشته باشد.

ژنتیک و وراثت می تواند دلیل انحراف بینی باشد. و یا امکان دارد بینی شخص در دوره ی جنینی یا در طول پروسه ی زایمان بر اثر ضربه و جراحت انحراف پیدا کند که احتمال این موارد خیلی ضعیف است اما احتمال ضربه به بینی در دوره ی بزرگسالی بسیار بالا و متداول است.

جراحی تنها راه درمان انحراف بینی است. برای این منظور، جراحی سپتوپلاستی به کار گرفته می شود. اما بیشتر بیماران، عمل زیبایی بینی (رینوپلاستی) را نیز توامان با عمل انحراف بینی (سپتوپلاستی) انجام می دهند که به این عمل سپتورینوپلاستی گفته می شود.

جراحی سپتوپلاستی

سپتوپلاستی ( عمل انحراف بینی بدون عمل زیبایی ) نوعی از عمل بینی است که به طور ویژه بر روی انحراف بینی کار کرده و از این طریق، تنفس را بهبود می بخشد. اگرچه انحراف جزئی بینی امری رایج است اما برخی افراد از گرفتگی  یک طرف بینی خود رنج می برند و نمی توانند آنگونه که باید نفس بکشند. سپتوپلاستی می تواند تیغه منحرف شده ی بینی را صاف و راه جریان هوا را برای تنفس راحت تر باز کند. سپتوپلاستی تغییری را در ظاهر بینی ایجاد نمی کند و هدف آن فقط بهبود عملکرد بینی است.

 



:: بازدید از این مطلب : 1071
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نت ویر

ارتودنسی پیشگیری – گاهی اوقات به نظر می رسد زمانی که ما به والدین کودکان توصیه می کنیم که کودک شش ساله خود را به مطب یک دکتر متخصص ارتودنسی کودکان ببرند شوکه می شوند.

آنان در پاسخ می گویند چرا یک ارتودنتیست باید دندان های فرزند ما را ببیند در حالی که او فقط شش سال دارد و دندان های شیری او هنوز نیفتاده است.

پاسخ این سوال این است که ما برای اطمینان از درست درآمدن دندان های فرزند شما همه اقدامات پیشگیرانه را که همان ارتودنسی کودکان است باید از ابتدای بیرون آمدن دندان های دائمی فرزندتان انجام دهیم.

چرا به ارتودنسی پیشگیری نیاز است؟

متخصصان ارتودنسی پیشگیرانه معتقدند شناسایی و رهگیری مشکلات دندان در کودکان در زمانی که کودک هنوز به اندازه کافی رشد نکرده است می تواند از درمان های پر هزینه ارتودنسی و تهاجمی تر آینده جلوگیری کند.

مشکلات خاص ممکن است در طول معاینات منظم در مطب آشکار شوند و بروز عوارض ارتودنسی را نشان دهد.

یک ارتودنتیست آموزش دیده  مشکلات ظریف رشد فک و دندان در حال ظهور را به خوبی شناسایی کرده و تشخیص می دهد.

این در حالی است که برخی از دندان های کودک هنوز نیفتاده اند.

مزیت این تشخیص زود هنگام این است که برخی از مشکلات ممکن است راحت تر اصلاح شوند.

انتظار تا زمانی که تمام دندان های دائمی دربیاید و رشد فک وصورت کامل شود ممکن است اصلاح برخی از مشکلات را سخت تر کند.

به همین دلیل به شدت توصیه می شود که همه کودکان یک چک آپ ارتودنسی قبل از سن ۷ سالگی داشته باشند.

حتی اگر دندان های کودک از وسط تراز به نظر می رسند ، ممکن است مشکلی وجود داشته باشد که از دید شما مخفی باشد ولی ارتودنتیست شما آن را تشخیص دهد.

مشکلاتی که می توان در سنین پائین از آن پیشگیری کرد

  • تراکم یا فضای بیش از حد بین دندان ها
  • دندان های جلو زده
  • داشتن دندان اضافی
  • دندان از دست رفته
  • اختلالات فک
  • دندان بیرون زده

چه چیزی باعث این نوع مشکلات شده اند؟

  • تغذیه نا مناسب
  • تروما
  • مکیدن انگشت شست
  • ژنتیک
  • بهداشت نامناسب
  • و بیماری های دهان و دندان

همه می توانند علت شروع مشکلات زودرس ارتودنسی باشند.

از چه نوع پیشگیری برای ارتودنسی کودک من  استفاده می شود؟

پاسخ به این سوال بسته به شرایط متفاوت است.

فواید ارتودنسی در کودکان بسیار است.

به عنوان مثال اگر فرزند شما دچار از دست رفتن زود رس دندان مولر شده است نیاز است که ما یک فضا نگهدار در فضای سمت چپ دندان برای حفظ فضای محفوظ برای دندان دائمی به وجود بیاوریم.

اگر کودک شما مکنده انگشت خود است، از یک دستگاه برای قرار دادن در دهان کودکتان استفاده می کنیم.

این دستگاه مکیدن انگشت را برای کودکتان دشوار می کند و به این ترتیب به وسیله ادامه ندادن این عادت غلط مشکل جدی اوربایت نیز به وجود نمی آید.

 



:: بازدید از این مطلب : 1436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 12 مرداد 1398 | نظرات ()